Villa Sol på Mercurivägen är ett gult funkishus som jag köpte 2013. Jag hittade  huset där allt ryms, det är nära till skog och hav samt en liten tomt på baksidan för att skapa en egen värld. Vilken tur! Allt det som stod på önskelistan uppfylldes.

 

 
7Q3A2395.jpg
 
 
 

Nu har jag renoverat huset samt en prunkande trädgård där jag odlar och visar konst. Det hemodlade blir juice, gröna smoothies samt vegetarisk lunch då det är kurs. Min önskan är att vara en inpiration för andra att odla sin egen hälsosamma mat. Titta gärna in på vår fb Gemensamhetodlingen i Förslöv för tips hur du kan förvandla gräsmattan till grönsaksodling.

Från grönsaksodlingen är det inte långt till maskkompostens kretslopp. Jag vill gärna passa på och presentera våra fantastiska vänner som outtröttligt hjälper oss att återvinna. De skapar en näringsrik jord samt växtnäring. Mitt hobbyprojekt: www.kompostmaskar.nu  ger många tips.

 
 
 
 

Ibland kan jag inte låta bli utan bara måste göra något nytt, jag samlade halsband och pärlor från när och fjärran i många år, nu har jag plockat isär och gjort nytt av gammalt. Varje smycke är unikt.